Blogg

Velkommen til Vingeslag sin blogg. Her finner du nyheter og gode tips til dine forhandlinger.

11
.
1
2019
Carl I. Hagen sine "råd" til FRP sine forhandlere i regjeringsdiskusjonen

I regjeringsforhandlingene som nå pågår er det fire hovedaktører. For det første har vi de politiske partiene som deltar ved sine forhandlere. For det andre har vi pressen. For det tredje deltar opinionen, altså meg og deg, gjennom våre merknader, kommentarer og andre ytringer. Og for det fjerde; Carl I. Hagen!

Les mer
15
.
12
2018
Donald Trump og Torbjørn Jagland som eksempler på forankring i forhandlinger og hvordan det kan påvirke deg når du forhandler.

Bruker du forankring og målsettinger i dine forhandlinger? Her er et eksempel som viser deg kraften i dette kognitive fenomenet.

Les mer
15
.
12
2018
Hva er forhandlinger?

Hva er forhandlinger? Her er det du trenger for å få på plass fundamentet i dine forhandlinger.

Les mer
8
.
12
2018
Ønsker du å lære å sette scenen for dine forhandlinger? Her er 3 tips som setter deg i førersetet.

De fleste som forhandler glemmer ofte at forhandlinger er en prosess. Hvis du vil øke dine ferdigheter som forhandler bør du ha et bevisst forhold til hvordan forhandlingene bør foregå. Her er tre enkle tips som hjelper deg på vei til å få forhandlingsprosessen akkurat slik du vil ha den,.

Les mer
3
.
12
2018
Hva alle som ønsker å bli en god forhandler bør vite!

Det er 3 myter eller påstander som jeg til stadighet møter på når jeg holder foredrag, kurs eller forhandler i det praktiske liv. Disse tre "mytene" er årsak til mange misforståelser og problemer og gjør at næringslivet går glipp av verdier hver eneste dag.

Les mer
14
.
11
2018
Første tilbud - det vanskelige valget

I forhandlinger er det av og til vanskelig å vite om du skal starte med å gi et første tilbud eller om du skal overlate dette til motparten.

Les mer
3
.
12
2018
Risiko er big business

Å forhandle fram avtaler kan være enkelt. Det kan også være vanskelig.

Les mer