Begynner

Vårt innføringskurs over èn dag har som mål å skape trygghet.

Vårt innføringskurs over èn dag har som mål å skape trygghet. Dette får vi til ved å gi deltakerne grunnleggende kunnskap om forhandlinger og forhandlingsprosessen.

Ikon

Gjennom flere arbeidsforhold har jeg hatt gleden av å benytte Vingeslag og Sturla Vik-Vestly sin kompetanse innen forhandlinger. Jeg har gjennomført både kurs og utdanning med full fordypning i regi av Vingeslag. Sturla Vik-Vestly er meget profesjonell, engasjert og kunnskapsrik, og utdanningen i regi av Vingeslag anbefales på det varmeste.

Svein Erik Rollstad, Administrerende direktør VB Tekniske AS

Forhandlingskurs

Pris: kr
3800
,-
pr deltaker
Pris oppgis på forespørsel

Gode forhandlinger er avhengig av trygge og løsningsorienterte forhandlere. Mange mennesker opplever forhandlingssituasjonen som en usikker arena.

Vårt innføringskurs over èn dag har som mål å skape trygghet. Dette får vi til ved å gi deltakerne grunnleggende kunnskap om forhandlinger og forhandlingsprosessen.

Sentrale temaer på kurset er bl.a.:

  • Typer av forhandlinger og forhandlingsstrategier
  • De meste brukte forhandlingsteknikker
  • Analyse av forhandlingsprosessen
  • Effektiv kommunikasjon
  • Forhandlinger som nullsumspill
  • Syv suksessfaktorer for effektive forhandlinger

I tillegg gjennomfører vi en enkel case hvor deltakerne får muligheten til å ta i bruk ny kunnskap og nye måter å forhandle på.

Målgruppe for kurset er personer som har liten eller ingen erfaring fra forhandlinger, og som ønsker å ha en grunnleggende kunnskap og forståelse for forhandlinger. Kurset er en glimrende innføring til forhandlinger som fagfelt. Etter at du har gjennomført kurset er du klar til å forberede, gjennomføre og evaluere mindre kompliserte forhandlinger.

Kurset er et ypperlig sted å starte hvis du ønsker å lære mer om forhandlinger, og vil selvsagt være kvalifiserende for vårt dybdekurs over to dager.

Neste kurs

Oppgis på forespørsel.
Kontakt oss
for kurs til din bedrift
Oct 31, 2018begynnerbegynner