Ekspert

6 måneders utdanningsprogram med full fordypning

Hvis du ønsker å ta skrittet videre vil vi anbefale vårt utdanningsprogram ​Resultat​ som går over 6 mnd. Gjennom to intensive dager i mnd i 6 mnd (til sammen 12 dager) vil du oppnå en forståelse for forhandlinger som gjør deg i stand til å forberede, gjennomføre og evaluere omfattende og komplekse forhandlinger. Du vil være i stand til å håndtere alle typer av forhandlinger.

Ikon

Vingeslag AS og Sturla Vik-Vestly sin solide pedagogiske og faglige forhandlingskunnskap gav oss i Apply TB en helt unik kompetanse, som umiddelbart ble benyttet i arbeidshverdagen.

Arild Paulsen, Apply TB Bergen Avdelingsleder Prosjekt

Resultat

Pris: kr
,-
pr deltaker
Pris oppgis på forespørsel

"Ingenting slår følelsen av Flow. Trenger ikke tenke. Alt sitter i ryggmargen.”

Vingeslag har som mål å skape de absolutt beste forhandlerne. Vi er ikke tilfredse med kun å formidle kunnskap. ​Vi ønsker å bringe våre deltakere fra kunnskap til​ egenskap​. For å bli en førsteklasses forhandler bør du ta skrittet videre og gjøre din kunnskap om til egenskaper.

​Hvis du ønsker å bli en førsteklasses forhandler vil vi anbefale vårt utdanningsprogram ​Resultat​ som går over seks mnd. Gjennom to intensive dager pr. måned (til sammen 12 dager) vil du oppnå en forståelse for forhandlinger som gjør deg i stand til å forberede, gjennomføre og evaluere omfattende og komplekse forhandlinger. 

Hver samling er konsentrert om et særskilt tema og vil ha spesiallagde caser fra Harvard sitt Project of Negotiation (PON).

Tema for utdanningen er:

  • Effektiv kommunikasjon, språkmodeller, aktiv lytting, speiling. Tillit som grunnvilkår i kommunikasjon.
  • Din forhandlingsstil, mål og forventninger, makten i objektive kriterier, hva som kjennetegner en god forhandler.
  • Refraiming, interesser og makt.
  • Personlighetstyper, Jungiansk Type Index (JTI) og Teamkompasset.
  • Forhandlingsprosessen.
  • Etikk og forhandlinger.

Målgruppe for kurset er de som har gjennomført vårt fordypningskurs og som ønsker å kunne forhandle profesjonelt. Kurset har begrenset antall deltakere og hver deltaker vil få grundig og individuell oppfølging fra oss i Vingeslag. Kurset inneholder et teoretisk pensum i form av kurskompendium fra Vingeslag samt to lærebøker om forhandlinger. Noe av litteraturen er på engelsk.

Neste kurs

Ekspert
-
Resultat
Kalenderikon
Sted ikke bestemt ennå
Kalenderikon
Dag 1:
Monday
23
.
9
2019
Urikon
kl.
-
Kalenderikon
Dag 2:
Monday
17
.
2
2020
Urikon
kl.
-
Kontakt oss
for kurs til din bedrift
Oct 26, 2018ekspertekspert